IT-oplossingen op maat

Als uw partner voor softwareontwikkeling helpen wij u met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van iedere denkbare software applicatie.

Onze IT oplossingen

Al sinds de oprichting in 2008 specialiseert Qubiz zich in het leveren van maatwerk van software applicaties voor zowel gevestigde als beginnende ondernemingen.Wij ontwikkelen bedrijfsapplicaties, webapplicaties (waaronder eCommerce-oplossingen), mobiele apps en business intelligence oplossingen.

Bedrijfsapplicaties

Qubiz ontwikkelt voor bedrijven applicaties op maat die geheel voldoen aan de specifieke zakelijke behoeften. Voorbeelden zijn ERP, CRM, BPM, WMS en CMS systemen die helpen bij het runnen van de business. Onze specialisten maken daartoe gebruik van verschillende web-, desktop- of mobiele technologieën en platforms.

Web

Webapplicaties zijn kosteneffectief, overal toegankelijk en vanaf elk apparaat eenvoudig te updaten en te onderhouden. Daarnaast zijn ze veilig en gemakkelijk in gebruik. Om deze redenen wordt de webapplicatie vaak gekozen als de meest geschikte oplossing voor het invullen van zakelijke behoeften. Afhankelijk van uw eisen en specificaties kiezen we voor het ontwikkelen van uw app voor .NET, PHP of Java.

Mobiel

In de wereld van vandaag is het werken met mobiele apps een must.  De mobiele apps die wij ontwikkelen zijn bedrijfsgericht met een focus op gebruikerservaring en innovatie. Afhankelijk van de requirements van uw project ontwikkelen een native app (iOS & Android) of bouwen we een web/cross-platform app.

Business intelligence

Onze business intelligence, datawarehouse en big data oplossingen, stellen u in staat om ruwe gegevens om te zetten in betekenisvolle en bruikbare informatie. Verschillende vormen van rapportages en analyses ondersteunen uw zakelijke processen en besluitvorming. Het uiteindelijke doel is u te helpen met het vinden van nieuwe business opportunities, om kosten effectiever te werken en een concurrerend marktvoordeel te bewerkstelligen.

Onze software ontwikkel diensten

Onze software ontwikkel services omvat de gehele applicatie life cycle. Dit betekent dat wij u van dienst kunnen zijn met een aanpak dat het opstarten van het project tot en met het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en support van de business applicatie omvat. Bij sommige projecten kan het voldoende zijn om één of een aantal van de onderdelen van de cycle te gebruiken.

Engagement modellen

Teamuitbreiding

Als ontwikkelpartner leveren wij teams met de benodigde specialistische kennis op basis van de behoeften van onze klanten. Het team helpt u bij het ontwikkelen van software en is volledig committed en toegewezen aan uw project. In het algemeen is onze werkwijze dat het team helemaal geïntegreerd werkt in de teams van onze klanten (de One Team-benadering).

Ontwikkelen van kant-en-klare oplossingen

Vaak werken wij aan opdrachten die het gehele project omvat voor het bouwen van een softwareapplicatie. Hierbij treden wij op als uw technologiepartner en zijn wij verantwoordelijk voor het managen en uitvoeren van de hele levenscyclus van uw applicatie. Wij leiden u door alle fasen van het project: van concept, specificaties en ontwerp tot en met ontwikkeling en onderhoud.

Technologieën & competenties