Qubiz:
Nearshore software ontwikkel services

Wij helpen groeibedrijven om business en ICT doelstellingen te realiseren met behulp van onze software ontwikkel services. Samen met onze klanten maken wij daartoe maatoplossingen.

Bedrijfscultuur

In ons bedrijf staan een aantal kernwaarden centraal die maken wie wij zijn en hoe wij werken.

Klantgerichtheid

Wij betrekken onze klanten actief bij elke fase van het project dat wij uitvoeren. Daarmee verzekeren wij dat klant en Qubiz als one team samenwerken.

Uitmuntendheid

Wij worden gedreven door een voortdurende zoektocht naar innovatie en groei in technologische skills. Maar bovenal richten wij ons op het leveren van oplossingen met toegevoegde waarde die voldoen aan de zakelijke doelen van onze klanten.

Vertrouwen en respect

Klanten en collega’s zijn vertrouwde partners. Wij tonen hen onze respect door onze commitment, betrouwbaarheid  en kwaliteit van ons werk.

Entrepreneurship

Wij moedigen onze collega’s aan om proactief naar innovatieve oplossingen te zoeken bij projecten voor onze klanten en teams. Hierbij brengen wij onze entrepreneurial mindset in om om tot het beste resultaat te komen.

Teamwork

Qubiz heeft een platte organisatiestructuur en een vriendelijke werkklimaat dat een open samenwerking tussen teamleden stimuleert.

Plezier

Wij geloven dat werk ook plezier moet geven en aangenaam moet zijn. Ook buiten het werk is de funfactor belangrijk en samen plezier maken is helemaal te gek!

Qubiz in een notendop

Qubiz is een Roemeens nearshore software ontwikkeling bedrijf opgericht in 2008. De missie is om haar klanten te voorzien van maatwerk software oplossingen en die passen bij specifieke zakelijke behoeften.

Omvang

150+ IT-professionals

in Oradea en Cluj-Napoca

Organische groei

30% per jaar

zeer hoge retentie van klanten en medewerkers

Marktgericht

Nederland en West-Europa

o.a. zorg, finance, logistiek, media, maakindustrie

Locaties

HQ in Roemenië

vertegenwoordigd in Nederland, UK en Duitsland
Geografische ligging
De geografische ligging van onze vestigingen in Roemenië maakt ons uitstekend bereikbaar. Naar zowel Oradea als Cluj-Napoca is het slechts 2,5 uur vliegen vanaf Amsterdam of Eindhoven.
Pool van talenten
Oradea en Cluj-Napoca zijn beide vermaard om hun universiteiten en hebben grote IT gemeenschappen ontwikkeld. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en spreken vloeiend Engels.
Overeenkomsten in cultuur
De Roemeense cultuur ligt dicht bij de Nederlandse cultuur. Dit is een onschatbaar voordeel voor de communicatie en samenwerking in een team tussen uw en onze mensen.
Interessante kosten-baten van projecten
Door het lagere loonpeil in Roemenië zijn de kosten-baten van een project voor u interessant. Het kwaliteitsniveau van onze projecten is vaak beter dan u in Nederland of bij anderen gewend bent.
Oplossingsgerichte houding
Wij hebben veel ervaring met Nederlandse bedrijven en hun business en IT vraagstukken. Onze kennis en proactieve manier van werken zorgen ervoor dat wij voortdurend tot innovatieve oplossingen komen die de beste toegevoegde waarde leveren.
Stabiliteit
Roemenië is volwaardig lid van de Europese Unie, net als Nederland. Het land volgt ook de Europese wetgeving waardoor zakendoen met Qubiz veilig is en ook hetzelfde is als met bedrijven die in andere EU landen gevestigd zijn. De economie van Roemenië laat een gestage groei zien waarbij die van de IT sector meer dan gemiddeld is.

Getuigenissen

Stephen Taylor
Productmanager
Thomsons Online Benefits

Ik ben was erg tevreden over de samenwerking met Qubiz.  Het team was toegewijd aan het project, begreep wat we wilden bereiken en leverde werk van hoge kwaliteit binnen het afgesproken tijdsbestek. Voor mij voelde het alsof jullie mensen onderdeel uitmaakten van het engineering team van Thomsons. De grens tussen onze teams was wat vaag wat geweldig is want dat betekent dat iedereen goed met elkaar samenwerkt.

Robert van Rijn
Ontwikkelingsmanager
Davanti

Ik merk echt dat jullie anders zijn dan andere outsourcing bedrijven. Wij noemen dit de open mentaliteit en  cultuur van Qubiz. Dit is de basis die ertoe leidt dat Qubiz en Davanti samen succesvol zijn.

Geselecteerde referenties

Davanti WMS by Qubiz
Davanti
Logistics - NL
LdH - Leger des Heils & Qubiz
Leger des Heils
Healthcare - NL
Thomsons Online Benefits & Qubiz
Thomsons Online Benefits
Financial services - UK
Ericsson Red Bee
Ericsson
(Red Bee Media) Media - UK
FirstPort IT solution by Qubiz
FirstPort
Professional services - UK
eBuyer ecommerce
eBuyer
Retail - UK
Intersolve & Qubiz
Intersolve
Professional services - NL
Star-MDC
Healthcare - NL
Caxton financial services app developed by Qubiz
Caxton fx
Financial services - UK
Notify
Solutions
Sweek app by Qubiz
Sweek
City, University of London
City University of London
Healthcare - UK
oxford university innovation (ISIS)
Oxford University Innovation
Healthcare - UK
Nudge Global IT solution by Qubiz
Nudge
Global
Van den Bosch IT solution by Qubiz
Van den Bosch
Logistics - NL
JVD IT solution by Qubiz
JVD
Trade - NL
Aviclaim - IT solution by Qubiz
Aviclaim
Professional services - NL
Omnico
Omnico
Professional services - UK
BAS Trucks IT solution by Qubiz
BAS
Trucks Logistics - NL
U-Banca Transilvania
U-BT
Cluj-Napoca Sports - RO
ZOA mobile game by Qubiz
ZOA
Social care - NL
Media Alliantie & Qubiz
Media Alliantie
Media - NL
TrendsCo. & Qubiz
TrendsCo.
Professional services - NL
Achmea IT solution by Qubiz
Achmea
Financial services - NL
ASA Talent recruitment NL
ASA
Professional services - NL

Partnerships

Wij werken in Nederland en in andere landen met partners samen als blijkt dat projecten daarom vragen of klanten dat wensen.
Nearshore to Romania
Fred Kwakkel, een Nederlandse ondernemer en zakelijke IT-consultant, is onze partner in Nederland. Dankzij zijn ervaring in projectmanagement en zijn "klanten eerst"-filosofie slagen wij erin om met succes projecten uit te voeren die innovatie, een diepgaand zakelijk inzicht en plaatselijke ondersteuning behoeven – allemaal belangrijke aspecten voor klanten in de gezondheidszorg. Telefoon: 06-21598815
ScalarData NetherlandsScalarData is een startup van Ronald Span en Peter Langela. Het bedrijf biedt uitgebreide big data training, oplossingen en ondersteuning voor klanten in Nederland. Met de Big Data ervaring van ScalarData in combinatie met onze vaardigheden en resources zijn wij in staat om samen complexe Big Data oplossingen te leveren. Telefoon: 053 203 0070
SimplyCareSamen met het bedrijf SimplyCare ontwikkelden we een softwareplatform voor de zorg. Simplycare is een Enterprise (Health)Care Management oplossing voor zorgaanbieders en en organisaties voor maatschappelijke zorg. Contact Hans Hamhuis: 06-50635611