IT-oplossingen voor Fintech vernieuwers

Wij helpen Fintech vernieuwers met innovatie en het realiseren van digitale business

De Fintech disruptie

De financiële industrie kenmerkt zich door snelle veranderingen die vooral worden veroorzaakt door disruptieve innovaties. Daarboven op komen veranderingen van klantgedrag en de steeds hogere verwachtingen van klanten. Deze worden nog eens  versterkt door de beschikbaarheid van nieuwe technologie.Samen met onze klanten  ontwikkelen we financiële software oplossingen  die superieure waarde leveren en de verwachtingen van eindgebruikers overtreffen. Daarmee helpen wij onze klanten met het ontginnen en  ten gelde maken van het business potentieel.Qubiz is uw one-stop-shop dienstverlener door het aanbieden van diensten voor de gehele lifecycle van de applicatie. Daarnaast beschikken we over een eigen blockchain team en omgeving voor het ontwikkelen  van blockchain oplossingen.

Waarom Qubiz?

One Team aanpak

Wij betrekken onze klanten actief bij elke fase van het ontwikkeltraject dat wij uitvoeren. Daarmee zorgen wij ervoor dat het klant- en Qubiz team samenwerken als One Team.

Entrepreneurship

Wij brengen onze entrepreneurship in bij de projecten die we uitvoeren. Daartoe moedigen wij onze medewerkers aan om autonoom te denken,een innovatieve aanpak te zoeken en pro actief mee te denken over het leveren van een nog betere resultaat aan onze klanten en eigen teams.

Expertise

Onze technische vaardigheden en manier van agile werken in combinatie met onze ervaring met Fintech bedrijven maken ons a sterke technologie partner voor u.

Unieke cultuur

Wij hebben een platte organisatie waar fairness, openheid, vriendelijkheid en vertrouwen belangrijk en geen holle phrasen zijn. Integendeel, deze zijn diep geworteld in onze cultuur. U zal het zelf zien.

Hoe zijn wij u van dienst?

fintech consulting and software design

Consulting & software design

FinTech is uw specialiteit en digitale technologie die van ons. Door samenwerking en begrip van uw bedrijfs- en klantproces en verwachtingen ontwerpen wij de best mogelijke oplossing voor uw case.
fintech - software development capacity

Software ontwikkelingcapaciteit

Onze dedicated teams hebben een groot lerend en adaptief vermogen. Zij dragen op een positieve manier bij aan de voor u belangrijke zo kort mogelijk time to market. Dit in een snel veranderende technologische omgeving en financiële markt.
fintech - strategic partnerships

Strategische partnershap

In de fintech field werken we samen met zowel start-  als scale ups waarbij we gebruik maken van verschillende engagement modellen. Deze variëren van collaboration tot co-investering. Onze partner helpen wij met onze op basis van onze werkprincipes van innovatie, co-creatie en vooruitdenken.

Succesverhalen

Thomsons Online Benefits

Employee Benefits Software

Client: Thomsons Online Benefits
Nudge financial education

Financial Education Platform

Client: Nudge Global