Gepubliceerd op januari 20, 2017
- in De Qubiz Blog, Projecten & Know-How

De laatste jaren staat big data op de lijst van de meest belangrijke technologische ontwikkelingen. En het is goed te begrijpen waarom.

Waarom big data?

Big data is krachtig omdat het uit een ontzaglijke hoeveelheid en diverse data, heel veel gerichte informatie kan creëren.

Voor bedrijven betekent big data dat zij de beschikking krijgen over nauwkeurige en gedetailleerde gegevens en informatie op basis waarvan zij betere prestaties kunnen realiseren. Hoger management kan big data gebruiken voor het doen van voorspellingen en nieuwe inzichten verbeteren de besluitvorming en uitkomsten. Ook kan big data nieuwe marktsegmenten blootleggen en ideeën voor nieuwe producten en diensten geven. Big data kan worden toegepast op bijna iedere sector: gezondheidszorg, fabricage, detailhandel, media etc. etc.

Scalar Data: een introductie

Wij zijn van mening dat onze klanten erg kunnen profiteren van big data. Hoewel we ruime ervaring hebben met business intelligence oplossingen,gaat big data veel breder en vereist het specifieke kennis. Om excellente big data oplossingen te kunnen leveren, werken wij samen met een partner die beschikt over aanvullende kennis op dit gebied. Dat is waar Scalar Data in beeld komt.

Scalar Data biedt oplossingen en consultancy diensten voor business intelligence-, big data- en IoT-projecten. Het bedrijf gebruikt zowel open source technologie zoals Hadoop, als ook gepatenteerde software om innovatieve en betrouwbare big data projecten te realiseren. Daarnaast biedt Scalar Data ook big data trainingsmodules aan voor Hadoop en Apache Spark.

Door de oplossingen en diensten van Scalar Data te combineren met die van Qubiz zijn beide bedrijven in staat om nog krachtigere maatwerk software-oplossingen te leveren en om bedrijven beter te helpen bij het uitbouwen van hun business.

Over de oprichters van Scalar Data

Scalar Data is opgericht door Ronald Span en Peter Langela in september 2016.

Ronald Span heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende nationale en internationale IT-projecten en bedrijven, zoals Magic Software Enterprises en cimt bv. Gedurende deze periode heeft hij vele rollen vervuld, van ontwikkeling tot consultancy en van pre-sales tot business development

Medeoprichter Peter Langela heeft verschillende posities bekleed in verkoop, marketing, general management, projectmanagement in de IT bij bedrijven in Nederland, Duitsland en Turkije. Al met al heeft hij meer dan 30 jaar ervaring in de IT.

Maar wat betekent big data nu voor uw bedrijf? Hoe kan big data u helpen? Denk niet langer na en neem contact met ons op en kom achter de mogelijkheden!

[sharify]

Gerelateerde berichten

Comments